Amateurvoetbal Heuvelland: Doelpuntenregen in Geulle en Partij

UITSLAGEN AMATEURVOETBAL HEUVELLAND ZONDAG 21 APRIL

Derde divisie B
Groene Ster - SV Meerssen 0-2 (zaterdag gespeeld)

In de Limburgse derby in de derde divisie trok SV Meerssen aan het langste eind. Door de 2-0 overwinning in Heerlen staat de ploeg van Kevin Hofland nu op een vijfde plek op de ranglijst.

2e klasse F
RVU - VV Eijsden 1-3

Eijsden won van RVU en lijkt daarmee goed op weg om degradatie te ontlopen. De ploeg uit Rothem blijft ondanks het verlies op de tweede plaats staan.

3e klasse A
FC Gulpen - Bunde 1-2
Walram - FC Hoensbroek 0-3
SV Hulsberg - SCG 4-1

Walram lijkt de kans op een kampioenschap verspeelt te hebben, nadat ze thuis verloren van Hoensbroek. Het gat naar de koploper is daarmee gegroeid tot zeven punten. Dat lijkt met nog vier wedstrijden te spelen niet meer in te halen.

4e klasse A
VV Keer - RKMVC 0-1 (donderdag gespeeld)
RKVVM - BMR 2-2
SV Geuldal - Zwart-Wit'19 2-0 (gestaakt)
FC Bemelen - Schimmert 3-2
Sportclub Jekerdal - RKVV Vijlen 2-0
SVME - Rood Groen LVC '01 1-3

VV Keer heeft kostbare punten laten liggen tegen hekkensluiter RKMVC uit Mechelen. Door de nederlaag van Schimmert tegen FC Bemelen blijft de ploeg uit Keer net boven de streep van nacompetitie degradatie staan. De wedstrijd SV Geuldal - Zwart-Wit'19 werd bij rust gestaakt. Zwart-Wit speler Bob Schoffelen zakte in de extra tijd van de eerste helft in elkaar. Een ambulance werd opgeroepen. Na een half uur stapte Schoffelen op eigen kracht uit de ambulance. Er werd wel besloten om de wedstrijd te staken.

4e klasse C
RKUVC - HBC'09 5-3

RKUVC blijft dankzij de overwinning tegen HBC'09 koploper. Net zoals vorige week verspeelt de nummer twee, RKVV Neerbeek, punten. Neerbeek kwam niet  verder dan een 0-0 gelijkspel. Het gat tussen koploper RKUVC en nummer twee Neerbeek is nu vijf punten.

5e klasse A
RKASV - VV Partij 7-2
Geertruidse Boys - VV Berg'28 1-0
Geulsche Boys - Kakertse Boys 5-6
SCN'14 is vrij deze speelronde

RKASV nam de koppositie in de 5e klasse over van SNC'14 dat niet hoefde te spelen. De ploeg uit Amby won met grote cijfers van VV Partij. Geulsche Boys scoorde maar liefst vijf keer, maar dat was niet genoeg voor punten. Kakertse Boys trof zes keer het doel. De ploeg uit Geul blijft op de een na laatste plek op de ranglijst staan.

Heuvelland Vandaag probeert uiterst zorgvuldig de wedstrijduitslagen te verzamelen. Mocht er onverhoopt toch een foutje in een uitslag zijn geslopen, vernemen we dit graag via redactie@heuvellandvandaag.nl